privatlivspolitik

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvordan vi behandler dem.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi skelner dog mellem personhenførbare og ikke-personlige oplysninger.

Ikke personlige oplysninger, er de informationer vi bruger, når du benytter vores hjemmeside på normal vis. Og det er også det, de cookies fra tredjeparter, som hjælper os med analyse og levering af annoncer på sociale medier (Google og Facebook) er. Ingen af disse oplysninger gør det dog muligt at spore til dig som person, men alene til den computer hvorfra du har opnået adgang. Det er det vi kalder ikke-personlige oplysninger.

Personhenførbare oplysninger kan du være helt tryg ved, at vi aldrig indsamler, uden at du selv aktivt har givet os disse oplysninger – fx ved at sende os en mail via kontakt-linket.

Formål
Oplysningerne bruges til at vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at optimere vores hjemmeside på den lange bane. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Kort sagt – vi beskytter dine oplysninger med al magt.

Periode for opbevaring
Hvis du i har givet os personhenførbare oplysninger, opbevares de i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af vores hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, under ”Cookies” ved klikke her. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du selvfølgelig ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@copenhagengourmet.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Copenhagen Gourmet
Bygmestervej 2
2400 København Nv

Telefon:  +45 52 46 83 41
Email: kontakt@copenhagengourmet.dk