Copenhagen
Gourmet

Copenhagen Gourmet har med Kasper Rune Sørensen ved roret, leveret eksklusive private dining oplevelser i 14 år.

Helhed og sammenhæng

Vores selskaber varierer fra alt mellem mindre eksklusive selskaber i private rammer til større erhvervsrelateret selskaber.

Vi arbejder dogmefrit og med høj fleksibilitet ved at lave skræddersyet gourmet løsninger der tilpasses efter vores kunders behov.

Teamet består af et hold dygtige kokke og tjenere der med hver deres baggrund og historie, supplerer og inspirerer hinanden. På den måde bidrager alle med hver deres ekspertise, så vi sikrer et dynamisk udtryk af højeste kvalitet.

Hos Copenhagen Gourmets er vores kokke er ikke blot dygtige madskabere, men også dygtige planlæggere og torvholdere.

Mission

Vi søger kompromisløst at levere gourmet oplevelser af højeste kvalitet, der kompetent møder kunden på deres præmisser og skaber mindeværdige oplevelser i trygge og afslappende rammer.

Vi gør dette ved kun at anvende de bedste råvarer, som er i hænderne på top kompetente og professionelle medarbejder, der møder kunden med autoritet og empati.

                                                           – Kasper Rune Sørensen                                

Vision

At være den virksomhed, som alle drømmer om at få gourmet oplevelser fra, der kompromisløst og trygt møder deres ønsker i private og afslappende rammer.

At bestræbe os på at være de bedste inden for gastronomi. Vi prøver hele tiden at gøre os selv bedre og give vores kunder det ypperste inden for gastronomi. 

                                                                 – Kasper Rune Sørensen 

Michelin erfaring

Copenhagen Gourmet består af højtuddannede kokke med kompetencer fra mange af de bedste danske Michelinrestauranter.

Vi ønsker at levere catering på højt gastronomisk niveau og går aldrig på kompromis med vores råvarer. Vi søger at videreformidle de mest velsmagende menuer, som man oplever på nogle af Danmarks bedste restauranter - men som sjældent opleves i cateringregi. Vores faste team består af følgende hold og derudover har vi et stærk netværk af freelance kokke og tjenere som har arbejdet for os i mange år og som er med til at afvikle vores selskaber.

Kasper Rune Sørensen

Udlært kok i 1994 og har sidenhen arbejdet på nogle af Danmarks bedste restauranter bla. køkkenchef på Kommandanten i 3 år, Søllerød Kro, Kong Hans Kælder, Krogs Fiskerestaurant. Derudover ansat som privat kok hos den danske FN-ambassadør i Geneve, souschef på den danske pavillon ved Expo 2000 i Tyskland. Kasper blev selvstændig restauratør på restaurant Nouveau og har siden 2009 drevet Cph Gourmet som laver skræddersyet gourmet løsninger til både erhverv og private.

Kevin Tuuling

Kevin er i sin tid udlært af Kasper på Restaurant Kommandanten og restaurant Nouveau og har sidenhen arbejdet på Kong Hans Kælder, Kadeau, souschef på Hotel Frederiksminde, køkkenchef på Rønnede Kro, samt på restaurant Le Sommelier.

Helene Vig Lannov

Helene er i sin tid udlært af Kasper på Restaurant Kommandanten. Siden den tid har hun fløjet vidt omkring, til blandt andet D’angleterre, Søllerød Kro og Formel B, for bare at nævne nogle af stederne. Efter at have arbejde med de fleste og stegt det meste vendte Helene hjem til Kaspers køkken.

Tommi "Kondo" Sasaki

Tommi er en berejst herre, der har svunget gryderne fra Tokyo til Tåstrup. Hans store passion for gastronomi har bragt ham forbi mange prominente restauranter så som Saison, Restaurant Herman og med fine dining i Toyko. .

Thobias Thøfner

Thobias er uddannet kok fra Nimb og Roxie. Han er været forbi køkkenet på både D'Angleterre og AOC som stagiaire.

Samantha Munk

Varetager al korrespondance og koordinering i forbindelse med vores arrangementer og events. Hun administrerer virksomhedens forskellige venues og den daglige drift. Hun er uddannet sommelier og står ligeledes for vinprofilen i Copenhagen gourmet i samarbejde med Mathias, herunder vinsmagninger og sammensætninger af vinmenuer.

Mathias Jensen

Mathias er både uddannet kok, tjener og sommelier og har dermed et stærkt gastronomisk kendskab. Han står for en stor del af kommunikatonen og koordineringen af vores selskaber samt afvikling.
Han er ligeledes med til at udvikle vinprofil i Copenhagen gourmet herunder vinsmagninger og sammensætninger af vinmenuer.

René Petræus

René skræddersyer og afvikler jeres arrangementer på Copenhagen Nxtdoor i nordvest. Han har mange års erfaring med events og selskaber. Hans store passion er øllets verden og har tidligere arbejdet som ølbrygger. I kan læne jer trygt tilbage og lade ham om alle detaljerne til jeres fest