Copenhagen
Gourmet

Copenhagen Gourmet er en private dining virksomhed, der har eksisteret i 11 år med Kasper Rune Sørensen ved roret.

Heldhed og sammenhæng

Vores selskaber varierer fra alt mellem mindre eksklusive selskaber i private rammer til større arrangementer som både kan være erhvervsrelateret eller privat

Vi arbejder dogmefrit og med høj fleksibilitet ved at lave skræddersyet gourmet løsninger der tilpasses efter vores kunders behov.

Teamet består af et hold dygtige kokke, der med hver deres baggrund og historie, supplerer og inspirerer hinanden. På den måde bidrager alle med hver deres ekspertise, så vi sikrer et dynamisk udtryk af højeste kvalitet.

Hos Copenhagen Gourmets er vores kokke er ikke blot dygtige madskabere, men også dygtige planlæggere og tovholdere.

Michelin erfaring

Copenhagen Gourmet består af højtuddannede kokke med kompetencer fra mange af de bedste danske Michelinrestauranter.

Vi videreformidler de velsmagende menuer og spændende sammensætninger af råvarer, som man oplever på Danmarks bedste restauranter - men som sjældent opleves i cateringregi. Vores faste team består af følgende hold og derudoover har vi et stærk netværk af freelance kokke og tjenere som har arbejdet for os i mange år og som er med til at afvikle vores selskaber

Kasper Rune Sørensen

Udlært kok i 1994 og har sidenhen arbejdet på nogle af Danmarks bedste restauranter bla. køkkenchef på Kommandanten i 3 år, Søllerød Kro, Kong Hans Kælder, Krogs Fiskerestaurant. Derudover ansat som privat kok hos den danske FN-ambassadør i Geneve, souschef på den danske pavillon ved Expo 2000 i Tyskland. Kasper blev selvstændig restauratør på restaurant Nouveau og har siden 2009 drevet Cph Gourmet som laver skræddersyet gourmet løsninger til både erhverv og private.

Helene Vig Lannov

Udlært kok fra restaurant Kommandanten, og har arbejdet både på søllerød kro, Ruths Hotel, Hotel d’Angleterre, Løgismose samt en årrække hos A.P. Møller på deres kursusvirksomhed Rolighed.

Samantha Larsen

Varetager al korrespondance og koordinering i forbindelse med vores arrangementer og events. Hun administrerer virksomhedens forskellige venues og den daglige drift. Hun er uddannet sommelier og står ligeledes for Vin Profilen i Copenhagen gourmet herunder vinsmagninger og sammensætninger af vinmenuer.

Martin Nicoas George

Udlært kok fra Munkebo kro og har sidenhen arbejdet på Søllerød kro, Le sommelier og Hermann.

Mathias Jensen

Kommer snart ...

Kevin Tuuling

Udlært kok fra restaurant Kommandanten og restaurant Nouveau og har sidenhen arbejdet på Kong Hans Kælder, Kadeau, souschef på Hotel Frederiksminde, køkkenchef på Rønnede Kro, samt på restaurant Le Sommerlier.

Simon Thrane

Udlært kok fra Aagaard Kro og har været på Svinkløve badehotel, assisterende køkkenchef på Søllerød kro, souschef på Ruths hotel og køkkenchef på Trio.

Kondo Sasaki

Udlært kok fra Munkebo kro og har arbejdet med Fine dining i Toyko og forskellige restauranter i Danmark, herunder Hermann, Pony og Nimb

Mark Lauvring

Har arbejdet 15 år i restautions branchen som tjener og restaurantchef og står for alle selskaber i Copenhagen NXTDOOR. Han står for al kommunikation, koordinering og afvikling.