Copenhagen
Gourmet
Copenhagen Gourmet har med Kasper Rune Sørensen ved roret, leveret eksklusive private dining oplevelser i 14 år.

Helhed og sammenhæng

Vores selskaber varierer fra alt mellem mindre eksklusive selskaber i private rammer til større erhvervsrelateret selskaber.

Vi arbejder dogmefrit og med høj fleksibilitet ved at lave skræddersyet gourmet løsninger der tilpasses efter vores kunders behov.

Teamet består af et hold dygtige kokke og tjenere der med hver deres baggrund og historie, supplerer og inspirerer hinanden. På den måde bidrager alle med hver deres ekspertise, så vi sikrer et dynamisk udtryk af højeste kvalitet.

Hos Copenhagen Gourmets er vores kokke er ikke blot dygtige madskabere, men også dygtige planlæggere og torvholdere.

Læs også

Vi søger kompromisløst at levere gourmet oplevelser af højeste kvalitet, der kompetent møder kunden på deres præmisser og skaber mindeværdige oplevelser i trygge og afslappende rammer.

Vi gør dette ved kun at anvende de bedste råvarer, som er i hænderne på top kompetente og professionelle medarbejder, der møder kunden med autoritet og empati.

At være den virksomhed, som alle drømmer om at få gourmet oplevelser fra, der kompromisløst og trygt møder deres ønsker i private og afslappende rammer.

At bestræbe os på at være de bedste inden for gastronomi. Vi prøver hele tiden at gøre os selv bedre og give vores kunder det ypperste inden for gastronomi.

Vores team

Copenhagen Gourmet består af højtuddannede kokke med kompetencer fra mange af landets bedste restauranter.

Vi ønsker at levere catering på højt gastronomisk niveau og går aldrig på kompromis med vores råvarer. Vi søger at videreformidle de mest velsmagende menuer, som man oplever på nogle af Danmarks bedste restauranter - men som sjældent opleves i cateringregi. Vores faste team består af følgende hold og derudover har vi et stærk netværk af freelance kokke og tjenere som har arbejdet for os i mange år og som er med til at afvikle vores selskaber.

Kasper Rune Sørensen

Ejer og køkkenchef
Udlært kok i 1994 og har sidenhen arbejdet på nogle af Danmarks bedste restauranter bla. køkkenchef på Kommandanten i 3 år, Søllerød Kro, Kong Hans Kælder, Krogs Fiskerestaurant. Derudover ansat som privat kok hos den danske FN-ambassadør i Geneve, souschef på den danske pavillon ved Expo 2000 i Tyskland. Kasper blev selvstændig restauratør på restaurant Nouveau og har siden 2009 drevet Cph Gourmet som laver skræddersyet gourmet løsninger til både erhverv og private.

Kevin Tuuling​

Kevin er i sin tid udlært af Kasper på Restaurant Kommandanten og restaurant Nouveau og har sidenhen arbejdet på Kong Hans Kælder, Kadeau, souschef på Hotel Frederiksminde, køkkenchef på Rønnede Kro, samt på restaurant Le Sommelier.

Simon Sundby

Simon er uddannet fra Pierre André i 2010. Efter uddannelsen rejste Simon til Paris hvor han arbejdede hos Pierre Gagnaire. Tilbage i Danmark har Simon blandt andet arbejdet på Kong Hans Kælder, Pony, Kadeau og Musling Bistro.

Thobias Thøfner

Thobias er uddannet kok fra Nimb og Roxie. Han er været forbi køkkenet på både D'Angleterre og AOC som stagiaire.

William Faber

William er uddannet fra Bistro Boheme hvor han bestod med guld. Efter uddannelsen tog han på tur rundt i Frankrig, Australien og Spanien hvor han arbejdede på forskellige restauranter for at samle erfaring. Da William landede tilbage i Danmark har han blandt andet fået erfaring fra arbejde hos Restaurant Barr, Alchemist og Koan.

Samantha Munk

Samantha er vores COO og står for den daglige drift hos Copenhagen Gourmet. Hun koordinere og planlægger vores arrangementer og events og står med hendes baggrund som sommelier, ligeledes for vinprofilen i Copenhagen gourmet, herunder; vinsmagninger og sammensætninger af vinmenuer samt vores vinrum.

Mathias Jensen​

Mathias er både uddannet kok, tjener og sommelier og har dermed et stærkt gastronomisk kendskab. Han står for en stor del af kommunikatonen og koordineringen af vores selskaber samt afvikling. Han er ligeledes med til at udvikle vinprofil i Copenhagen gourmet herunder vinsmagninger og sammensætninger af vinmenuer. ​

René Petræus​

René skræddersyer og afvikler jeres arrangementer på Copenhagen NXTDOOR i nordvest. Han har mange års erfaring med events og selskaber. Hans store passion er øllets verden og har tidligere arbejdet som ølbrygger. I kan læne jer trygt tilbage og lade ham om alle detaljerne til jeres fest