Copenhagen
Gourmet

Copenhagen Gourmet er en private dining virksomhed, der har eksisteret i 11 år med Kasper Rune Sørensen ved roret.

Heldhed og sammenhæng

Vores selskaber varierer fra alt mellem mindre eksklusive selskaber i private rammer til større arrangementer som både kan være erhvervsrelateret eller privat

Vi arbejder dogmefrit og med høj fleksibilitet ved at lave skræddersyet gourmet løsninger der tilpasses efter vores kunders behov.

Teamet består af et hold dygtige kokke, der med hver deres baggrund og historie, supplerer og inspirerer hinanden. På den måde bidrager alle med hver deres ekspertise, så vi sikrer et dynamisk udtryk af højeste kvalitet.

Hos Copenhagen Gourmets er vores kokke er ikke blot dygtige madskabere, men også dygtige planlæggere og tovholdere.

Mission

Vi søger kompromisløst at levere gourmet oplevelser af højeste kvalitet, der kompetent møder kunden på deres præmisser og skaber mindeværdige oplevelser i trygge og afslappende rammer.

Vi gør dette ved kun at anvende de bedste råvarer, som er i hænderne på top kompetente og professionelle medarbejder, der møder kunden med autoritet og empati.

                                                           – Kasper Rune Sørensen                                

Vision

At være den virksomhed, som alle drømmer om at få gourmet oplevelser fra, der kompromisløst og trygt møder deres ønsker i private og afslappende rammer.

At bestræbe os på at være de bedste inden for gastronomi. Vi prøver hele tiden at gøre os selv bedre og give vores kunder det ypperste inden for gastronomi. 

                                                                 – Kasper Rune Sørensen 

Michelin erfaring

Copenhagen Gourmet består af højtuddannede kokke med kompetencer fra mange af de bedste danske Michelinrestauranter.

Vi videreformidler de velsmagende menuer og spændende sammensætninger af råvarer, som man oplever på Danmarks bedste restauranter - men som sjældent opleves i cateringregi. Vores faste team består af følgende hold og derudoover har vi et stærk netværk af freelance kokke og tjenere som har arbejdet for os i mange år og som er med til at afvikle vores selskaber

Kasper Rune Sørensen

Udlært kok i 1994 og har sidenhen arbejdet på nogle af Danmarks bedste restauranter bla. køkkenchef på Kommandanten i 3 år, Søllerød Kro, Kong Hans Kælder, Krogs Fiskerestaurant. Derudover ansat som privat kok hos den danske FN-ambassadør i Geneve, souschef på den danske pavillon ved Expo 2000 i Tyskland. Kasper blev selvstændig restauratør på restaurant Nouveau og har siden 2009 drevet Cph Gourmet som laver skræddersyet gourmet løsninger til både erhverv og private.

Kevin Tuuling

Kevin er i sin tid udlært af Kasper på Restaurant Kommandanten og restaurant Nouveau og har sidenhen arbejdet på Kong Hans Kælder, Kadeau, souschef på Hotel Frederiksminde, køkkenchef på Rønnede Kro, samt på restaurant Le Sommerlier.

Helene Vig Lannov

Helene er i sin tid udlært af Kasper på Restaurant Kommandanten. Siden den tid har hun fløjet vidt omkring, til blandt andet D’angleterre; Søllerød Kro og Formel B, for bare at nævne et nogle af stederne. Efter at have arbejde med de fleste og stegt det meste vendte Helene hjem til Kaspers køkken.

Tommi "Kondo" Sasaki

Tommi er en berejst herre, der har svunget gryderne fra Tokyo til Tåstrup. Hans store passion for gastronomi har bragt ham forbi mange prominente restauranter så som Saison, Restaurant Herman og med fine dining i Toyko. .

Nicolas Georg

Nicolas er uddannet kok fra Munkebo kro. Igennem de sidste mange år har han arbejdet med gastronomi på højeste niveau på steder som Søllerød Kro, Restaurant Herman og Le Sommelier. Nicolas har senest været med at starte en økologisk højskole på Mors.

Samantha Larsen

Varetager al korrespondance og koordinering i forbindelse med vores arrangementer og events. Hun administrerer virksomhedens forskellige venues og den daglige drift. Hun er uddannet sommelier og står ligeledes for vin Profilen i Copenhagen gourmet i samarbejde med Mathias, herunder vinsmagninger og sammensætninger af vinmenuer.

Mathias Jensen

Mathias er både uddannet kok, tjener og sommelier og har dermed et stærkt gastronomisk kendskab. Han varetager korrespondancerne i samarbejde med Samantha, afvikler selskaber og står ligeledes for vinprofil i Copenhagen gourmet.

Johan Emil Rubow

Johan skræddersyer og afvikler jeres arrangementer på Copenhagen Nxtdoor i nordvest. Han har mange års erfaring med events og selskaber og I kan læne jer trygt tilbage og lade ham om alle detaljerne til jeres fest!