Copenhagen Gourmet
Søjlen

Vores unikke mødelokale er designet med udgangspunkt i en professionel og inspirerende atmosfære, der fremmer produktivitet og kreativitet

Hold jeres næste møde i vores eksklusive mødelokaler i det historiske Valbyhus, med mødepakker skræddersyet til alle behov.

Uanset om jeres møde er et intimt teammøde eller en større konference, har vi det ideelle mødelokale til jeres behov. Vores moderne faciliteter kan rumme op til 60 deltagere, hvilket gør dem perfekte til både teambuilding-aktiviteter og professionelle arrangementer. Vores lokaler er fleksible og kan tilpasses forskellige konferenceformater, så I får den bedste oplevelse, uanset hvad I planlægger.

Vi tilbyder en række skræddersyede pakker, der inkluderer alt fra morgenmad og frokost til eftermiddagskage og aftenbuffet. Alle vores pakker inkluderer ad libitum kaffe, te og vand samt frisk frugt for at sikre, at energiniveauet forbliver højt under hele arrangementet. Vores fokus er at skabe en behagelig atmosfære, hvor jeres deltagere kan koncentrere sig om det, der virkelig betyder noget.

Vores dedikerede personale står klar til at hjælpe med at sikre, at jeres møde forløber gnidningsfrit. Vi tager os af alle detaljer, så I kan fokusere på indholdet af jeres arrangement. Hvis I har specifikke ønsker til mødestruktur eller forplejning, er vi fleksible og villige til at imødekomme jeres anmodninger. Vi stræber altid efter at overgå jeres forventninger.

Uanset om I planlægger en teambuilding-session, et seminar eller en workshop, er vores konferencefaciliteter udstyret med alt det nødvendige tekniske udstyr, såsom projektorer, lydsystemer og internet, for at understøtte en professionel præsentation. Vores lokaler er designet til at fremme samarbejde og kreativitet, så deltagerne kan interagere og engagere sig aktivt i diskussioner.

Vi opfordrer jer til at besøge Valbyhus og opleve, hvorfor vores lokaler er unikke. Her finder I de perfekte rammer til jeres næste firmaarrangement eller teambuilding. Vi ser frem til at byde jer velkommen til CPH Gourmet og hjælpe jer med at skabe en mindeværdig oplevelse for alle deltagere! Vores mål er at gøre jeres arrangement til en succes, og vi glæder os til at være en del af jeres rejse.

Se vores udvalgte selskaber

Tidspunkt 09.00 – 13.00 / 13.00 – 17.00

Møde inklusiv morgenanretning eller eftermiddagskage.

Ad libitum, kaffe, te og vand.
Stort lærred med projektor.
Frisk frugt under hele mødet.
Let frokostbuffet.

Minimum 20 personer, ellers tilfalder lokaleleje på 8000 kr.

Pris fra kr. 500,- pr person (ex.moms)

Tidspunkt 09.00 – 17.00

Morgenanretning.
Frokostbuffet
Eftermiddagskage

Ad libitum, kaffe, te og vand.
Stort lærred med projektor.
Frisk frugt under hele mødet.
Let frokostbuffet.

Minimum 20 personer, ellers tilfalder lokaleleje på 8000 kr.

Priser fra 700,- pr kuvert (ex.moms)

Tidspunkt 09.00 – 21.00

Morgenanretning
Frokostbuffet
Eftermiddagskage
3-retters middag

Ad libitum, kaffe, te og vand.
Stort lærred med projektor.
Frisk frugt under hele mødet.
Let frokostbuffet.

Minimum 20 personer, ellers tilfalder lokaleleje på 8000 kr.

Priser fra 1250,- pr kuvert (ex.moms)

Vi byder jeres forespørgsler velkommen og står klar til at assistere med løsninger, der matcher jeres specifikke behov. Hvis ingen af vores standardpakker opfylder jeres krav, er I meget velkomne til at kontakte os. Vores team vil med glæde hjælpe med at udvikle en skræddersyet løsning, der er tilpasset jeres virksomheds ønsker og forventninger. Vi er dedikerede til at sikre, at I opnår den optimale oplevelse, som understøtter jeres behov for dagen.

Kontakt os

Har du en forespørgsel på selskaber, skal du udfylde nedenstående kontakt formular.