Gourmet oplevelser i private rammer

Lad os stå for en gastronomisk oplevelse i særklasse i jeres private rammer og giv plads til nærvær med jeres gæster.

Vi sørger for en unik velkomponeret gourmetmiddag, hvor I kun skal tænke på at skabe minder med jeres gæster. Uanset om det til en privat anledning eller i forretningsøjemed, bestræber vi kompromisløst at levere unikke private dining løsninger i højeste kvalitet og tilpasser menuen til hvert enkelt selskab.

Vi leverer catering til mange forskellige typer af selskaber, fra små intime middagsselskaber til receptioner, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, jagtmiddage og meget mere.

 

Ud over en menu i særklasse, kan vi stå for alt med bordopdækning, tjenerservering, drikkevarer, service og meget mere.

Leder I efter et sted at holde jeres arrangement kan i se nærmere her.

Tag endelig kontakt til os for at høre mere om mulighederne til jeres kommende selskab.

IMG_0834
TSDT5678

Gourmet catering

Business catering & reception

Hvis i mangler lokationen til at afholde jeres møde og/eller middag tilbyder vi plads i vores eksklusive lokaler i KBH Nordvest. Se mere her.

Private Dining - Gourmet oplevelse i hjemme vante rammer.

Hvis i ønsker kan vi tilpasse en vinmenu eller medbringe andre drikkevare.

Sammenhæng & helhedsoplevelse

Få en komplet oplevelse med en vinmenu sammensat af vores dygtige sommelierer.

I Copenhagen Gourmet arbejder vi bredt med vine fra hele verden og vores to sommelierer ansat  sammensætter vores vinmenuer efter jeres ønsker. Uanset om det skal være en klassisk vinmenu bestående af de store bordeauxer og bourgogner eller om man vil udforske biodynamiske vine eller små upcoming producenter, så er vi klar til at sammensætte en vinmenu som skaber en sensorisk oplevelse og går i perfekt harmoni med maden.

Vi har vores eget unikke og eksklusive vin selskabslokale til rådighed hvor vi afholder vinsmagninger, middagsselskaber og andre events. Se mere her.